★★★★★★★★★
MENU SEZONOWE:
Przystawka
★ Gęsia wątróbka w cydrze
karmelizowana morela / tymianek / mix sałat / bagietka czosnkowa
24 PLN (200 g)
Zupa
Chłodnik z ogórka
jajo sadzone / siekany koper
18 PLN (250 ml)
Danie główne
Polędwica z dorsza
tagliatelle nero di seppia / sałatka z kopru włoskiego / bób / ragout ze świeżych kurek / kiszona cytryna
46 PLN (300 g)
Deser
★ Lodowe trio własnego wyrobu
jagodowe / awokado z limonką i miętą / czarna porzeczka z szampanem
20 PLN
Smoothie
★ Rabarbar / mango / miód
18 PLN (250 ml)
Szpinak / jarmuż / kiwi / banan
18 PLN (250 ml)
Malina / porzeczka / borówka / jagoda
18 PLN (250 ml)
★★★★★★★★★
★ Szef Kuchni poleca