To co zdecydowanie wyróżnia nasze menu to sezonowość. Szefowa Kuchni Marzena Domagała wraz ze swoją ekipą nieustannie wymyśla dla Was dania, które bazują na produktach dostępnych w danej porze roku, po to by komponować na talerzu symfonię Waszych ulubionych smaków.
![](http://gesiwino.pl/wp-content/uploads/2023/08/20230717_163318-01-768x1024.jpeg)
Co znajdziecie w najnowszej karcie menu? Dania na bazie papryki, bobu, kurek, fasolki szparagowej i innych składników, które kojarzą nam się ze smakami lata.
Pojawiły się też nowości, takie jak filet z sandacza, zając duszony w śmietanie, sałatka grecka „po spalsku”, a także ceviche z łososia. W zupach znajdziecie krem z bobu i zupę kurkową z fasolką szparagową, oraz Waszą ulubioną bouillabaisse, czyli zupę rybną z owocami morza.
![](http://gesiwino.pl/wp-content/uploads/2023/08/20230717_164846-01-768x1024.jpeg)
W deserach też powiało latem i ukochana przez Was beza podawana jest w kolorze różowym z konfiturą z porzeczki, mascarpone i malinami.
Nie zwlekajcie i spróbujcie naszych nowości i letnio odmienionych dań.
![](http://gesiwino.pl/wp-content/uploads/2023/08/20230726_125416-01-819x1024.jpeg)