Hotel Prezydent oraz Restauracja Gęś i Wino serdecznie zapraszają na Kolację Andrzejkową z wykwintnym menu oraz winem dedykowanym do potraw.
W celu uzyskania informacji i dokonania rezerwacji rezerwacji prosimy o kontakt z recepcją hotelową.
Serdecznie zapraszamy!
Koszt 149/os.
MENU ANDRZEJKI
Ciasteczko z wróżbą
Przystawka
Pate z kasztanów / grzanka / sos z czarnej porzeczki
Chestnut pate / toast / blackberry coulis
Przystawka II
Wędzona wołowina / kiszony czosnek / kozi twaróg
Smoked beef / pickled garlic / goat curd
Zupa
Leśny bulion / ziemniak z ogniska / borowik
Forest consomme / Bonfire potato / boletus
Danie Główne I
Pstrąg / nasturcja / chmiel / pieczona marchewka
Trout / Nasturtium / Hops / Roasted Carrot
Danie Główne II
Filet z gęsi / puree z dyni / orzechy / buraki Chioggia
Breast of Goose / Pumpkin Puree / Nuts / Chioggia beetroots
Deser
Lody z kalafiora / śliwowica / lawenda
Cauliflower Ice Cream / Slivovitz / Lavender
Wina
Sperone Prosecco D.O.C. Włochy
Camden Park Chardonnay, Australia
Mesta Verdejo, Hiszpania
Santa Rita 120 Reserva Especial Pinot Noir, Chile