Mimo obaw o stan pogody, śmiało możemy zaliczyć pierwszy weekend działalności naszej restauracji w nowej rzeczywistości do udanych.

Dezynfekcja rąk przy wejściu, przerzedzone stoliki, pracownicy w maseczkach i rękawiczkach, a wszystko po to, aby zapewnić naszym gościom oraz pracownikom maksimum komfortu i bezpieczeństwa.

Nieśmiało przedzierające się przez gnane wiatrem chmury słońce obudziło optymistyczne nastroje w naszych sercach. I nawet intensywny prysznic na koniec niedzielnego dnia nie był w stanie popsuć nam dobrych humorów.

Przygotowane przez nas propozycje dań z grilla cieszyły się dużą popularnością.  Ale nie tylko.  Nasi goście chętnie zamawiali również szparagi w sosie holenderskim oraz botwinkę.  I nie ma się czemu dziwić. Nie dość, że dania wyjątkowe w smaku, to już wkrótce ustąpią miejsca innym sezonowym przysmakom.

Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy nas odwiedzili.   Bardzo nam brakowało restauracyjnego gwaru i krzątaniny w kuchni.  Zapraszamy codziennie od 13:00 do 21:00, a w weekendy od 12:00 do 21:00 Do zobaczenia.