★★★★★★★★★

MENU SEZONOWE:

Przystawka

Gęsia wątróbka w cydrze
karmelizowana morela / tymianek / mix sałat / bagietka czosnkowa
24 PLN (200 g)

Zupa

Chłodnik z ogórka
jajo sadzone / siekany koper
18 PLN (250 ml)

 Danie główne

Polędwica z dorsza
tagliatelle nero di seppia / sałatka z kopru włoskiego / bób / ragout ze świeżych kurek / kiszona cytryna
46 PLN (300 g)

Deser

 ★ Lodowe trio własnego wyrobu
jagodowe / awokado z limonką i miętą / czarna porzeczka z szampanem
20 PLN

Smoothie

Rabarbar / mango / miód
18 PLN (250 ml)

Szpinak / jarmuż / kiwi / banan
18 PLN (250 ml)

 Malina / porzeczka / borówka / jagoda
18 PLN (250 ml)

★★★★★★★★★

★  Szef Kuchni poleca